Prijs en contractvormen

Meer kinderopvangtoeslag

 

De overheid gaat meer bijdragen aan de kosten voor kinderopvang

Wat kost Winja Wanja?

De uurprijs van Winja Wanja bedraagt € 8,02 Deze uurprijs geldt als u een standaardcontract afneemt. Dat wil zeggen 40 schoolweken en 12 vakantieweken. Als u alleen de schoolweken of alleen de vakantieweken afneemt betaalt u meer, namelijk  €8,50.
Wit u incidenteel een dag afnemen? Dat kan ook!
De uurprijs is dan € 8,75.

 

Het rijk vergoed kinderopvang die een uurprijs onder € 8,02 heeft volledig. Dat wil zeggen dat u de volledige kinderopvangtoeslag krijgt van de belastingdienst. Dit betekent dat u bij een standaard contract en een modaal inkomen ongeveer 2/3 terugkrijgt van de belastingdienst. Afhankelijk van uw inkomen betaalt u dan gemiddeld 2,70 euro per uur. Als u meerder kinderen heeft, krijgt u 20% korting voor broertjes/zusjes die op dezefde uren gebruik maken van de opvang.

Wilt u uitrekenen wat u netto betaalt na de tegemoetkoming van het rijk,
kijkt u dan dan naar dit rekenmodel

  

 

Wij zijn dagelijks geopend van 8:00-18:00

U kunt een hele dag (10 uur) of een halve dag afnemen (5 uur).

 

 

De korte dagdelen voor de BSO zijn maandag, dinsdag en donderdag (4 uur).

De lange dagdelen zijn woensdag en vrijdag (6,5 uur).

 

Wij kunnen zeer flexibel werken! Andere dagen dan vaste zijn bijna altijd mogelijk. Ook kunnen de tijden in overleg worden aangepast. 

 

 

 

Het speelcontract

Het speelcontract is speciaal ontwikkeld voor ouders die momenteel niet werken of freelance werken en wel hun kind een goede voorbereiding op school willen geven.

Met dit contract kunnen ouders gedurende de schoolweken van vakantieregio Zuid wekelijks drie uur gebruik maken van de opvang van Winja Wanja. Dit kan tussen

9:00-12:00 uur.

 

 

De kosten hiervoor zijn  afhankelijk van uw inkomen rond de €20,00 per maand.

Natuurlijk kunnen ook kinderen in de schoolleeftijd gebruik maken van het speelcontract. Voor hen geldt ook € 20,00 per maand voor drie uur spelen met een maximum van 12 keer per jaar.

 

Aanmelden kan via deze site